Vår historia

Jag har alltid önskat att erbjuda något som verkligen gav mig en personlig mening och som samtidigt kunde åstadkomma fantastiska fördelar för mina kunder. Och vad kan då vara bättre än att varje arbetsdag hjälpa en massa individer till ett längre liv fyllt av livskvalitet? Det var med dessa tankar som sagan om Komplett Gym & Hälsa startade.

 

Grundare Kim Nerheim.

Efter drygt 14 månader av en noggrann analys började affärsplanen falla på plats. Här handlade det inte bara om ”vad jag ville” utan framförallt vad du som kund verkligen vill ha. Vidare förstod jag vikten av ett bra team. En så här pass stor satsning går inte att göra själv, utan det är ett måste att omge sig med ett kompetenta individer. Att hitta och rekrytera personal "som vill göra det där lilla extra" var därför en ytterst viktig faktor.

 

Efter att all finansiering föll på plats och en bra lokal fanns - då var det bara att ta chansen. Drömmen blev till verklighet och från våren 2019 har Komplett Gym & Hälsa öppnat sina dörrar. Här finns nu en inspirerande mötesplats för alla våra kunder som vill göra träning och hälsa till en livsstil.

 

Min uppmaning är att du ser träning som en daglig ordination, något du måste göra för att förbli balanserad. Ibland är det lätt att avfärda värdet av att svettas ordentligt. Studier visar att även måttlig träning kan göra dig gladare, smartare och mer energisk.

 

Och glöm inte maten. Precis som din bil, behöver din kropp kvalitetsbränsle för att fungera effektivt och det finns några bra matval som ger en massa energi. Prata med oss - vi ger dig gärna tips och idéer om mat som ger resultat.

 

Nyckeln till framgång är beslutsamhet, det är det som tar oss till nästa nivå. Vanor formas genom beslutsamhet. Prioritera dina hälsobeslut, framgång skapas med en vana i taget.

 

Varmt välkommen,

 

Kim Nerheim