img

Satsa på din personal

Vi skulle kunna göra en lång lista på en mängd fördelar med att alla era anställda har en kropp och själ i fin form. Men det tänkte vi inte göra – för det vet du redan.

 

Vikten av att ta ett eget ansvar för att satsa på sin träning och hälsa är idag något som alla förstår. Alla vet att det finns ett stort antal forskningsstudier som bevisar den fantastiska nyttan som aktiviteter inom träning och hälsa ger oss individer.

 

Tänk istället så här: Om du ställer dig frågan – hur många procent av våra anställda kan på egen hand uppnå de hälsomål som de önskar samt därefter bibehålla detta resultat? Vi skulle bli förvånade om du svarar över 15 %.  Det innebär att 85 % misslyckas – om de ska agera på egen hand.

 

Er personal behöver support

För faktum är att i princip ingen klarar av att på egen hand förändra en livsstil, att nå sina mål och sedan bibehålla detta resultat livet ut.

 

Istället behöver vi alla mer kunskap, tydlig vägledning och en massa pepp och support. Vill du att företaget och alla dess anställda verkligen ska nå resultat – då är det här du ska agera.

Friskvårdspaket för företag

Ja, jag vill veta mer om Kompletts friskvårdspaket för företag