img

Rutiner för nya medlemmar

Första gången hos oss Alla nya medlemmar får ett ”välkomstmöte” där vi går igenom praktiska detaljer såsom bokning till gruppträning, registrering/inloggning mm. Vi tittar runt på anläggningen och visar omklädningsrum, spa, gruppträningssalarna samt gym. På gymmet ges även en introduktion av konditionsmaskinerna samt stretching. 

Vid ankomsten

När du kommer till receptionen skall du alltid registrera din ankomst med ditt personliga medlemskort oavsett om du skall träna på gymmet eller gå på gruppträning. Du registrerar dig genom att dra kortet i kortläsaren och sedan välja aktivitet. 

Vad skall jag ha med till träningen?

  • Ditt medlemskort
  • Hänglås till skåpet
  • Träningskläder
  • Skor för bruk inomhus.
  • Vattenflaska (får du av oss när du blir medlem)
  • Träningshandduk (får du av oss när du blir medlem) 

Valet av kläder styrs mest av vad du skall träna på anläggningen. Skall du på gruppträning eller träna på gymmet? Vid träning på gymmet väljer du kanske linne eller t-shirt och långa eller korta byxor med ledig passform. Till gruppträning som involverar fart och fläkt passar linne/t-shirt och tights mycket bra. Till spinning väljer många cykelbyxor med vaddering. Det viktigaste är att du själv trivs i dina träningskläder! 

Gruppträning

Som nybörjare på pass rekommenderar vi att du kommer 15 minuter innan passet startar. Instruktören finns då på plats för att hjälpa dig med förberedelserna.

Gymmet

På ”Välkomstmötet” som alla nya medlemmar erbjuds går vi igenom konditionsmaskinerna samt stretching. En personlig introduktion av styrkemaskinerna bokas i receptionen och är kostnadsfritt för våra nya medlemmar. Vilka tränar på Strömstads Badanstalt? Strömstads Badanstalt har ett brett spektra av medlemmar. Vi har i dagsläget ca 1800 medlemmar och är i särklass störst i Strömstad. 

Hos oss platsar du oavsett ålder och på vilken träningsnivå du befinner dig. Vi har en stor blandning av medlemmar från ung till gammal - från nybörjare till elit. Här finns träningsformer för alla behov och förmåga. 

Oavsett om du söker fettförbränning, muskelstyrka, kondition, rehabilitering eller avstressande träning finns alternativ för Dig. För den som helst tränar tillsammans med andra erbjuds ett stort urval av gruppträning med bl.a Spinning, BodyStep, BodyPump, Yoga, Box, Vattenaerobic mm. Gymmets generösa öppettider passar alla som önskar träna styrka och kondition på egen hand, när det passar just Dig. 

Här finner du marknadens bästa styrke-, och konditionsmaskiner. Fullt utrustade avdelningar med fria vikter såsom hantlar och skivstänger vilka blandas med dragmaskiner och stretching.

Varmt välkommen till oss!