img

Vi lovar resultat

Vår passion - din kropp och själ fylld av energi

Vår passion är att serva hälsomedvetna individer som söker en kropp och själ fylld av energi. Kan man verkligen lova resultat eller är detta bara ord som ska låta säljande? Ja man kan lova fantastiska resultat, tror du oss inte ska du läsa läkarna Anders Hansen och Carl Johan Sundbergs bok - Hälsa på recept.

 

De skriver bland annat - "Att rörelse och träning är viktigt vet du, men förmodligen inte hur viktigt. Hela din kropp, din hjärna och dina gener påverkas av att du rör på dig. Träning är inget annat än en mirakelmedicin”. 

 

Du har det inom dig - plocka nu fram det

Men resultaten kommer inte automatiskt - det krävs en aktiv insats. Och vi måste vara ärliga - många misslyckas. Är du exempelvis en av de som entusiastiskt har börjat banta eller träna men snart tappat intresset? Då är du inte ensam. Forskning visar att minst 25 % av alla träningsrutiner och bantningskurer överges inom två veckor. Om du å andra sidan håller på i en månad har du mycket stor chans att lyckas.

 

Gjorde vi allt som vi är kapabla till skulle vi slå oss själva med häpnad.

Thomas Edison

 

Om du håller på i trettio dagar blir idén förankrad och hjärnans nervbanor förstärks så att det nya beteendet gör att du går på autopilot, konstaterar Lawrence Perlmuter, professor i psykologi vid Rosalind Franklin University of Medicine and Science. Din hjärna styr ditt beteende och du kan så mycket mer än du tror - det gäller bara att hålla ut de första 30 dagarna.

 

Du har det inom dig - det gäller bara att plocka fram det och inte vika ner sig.

 

 

Riskfritt att bli kund

Vi vill att du ska trivs och lyckas hos oss. Och självklart ska det vara riskfritt att testa oss. Alla våra medlemskap kommer med en full 21 dagars Pengarna Tillbaka Garanti.

 

Testa oss, kör så det ryker - känn efter vilken respons du får av din kropp. Om du av någon anledning inte är nöjd så river vi allra papper och de eventuella pengar du betalt in får du tillbaka. 

 

 

Så vänta inte med att få de resultat som du förtjänar 
- det är 100% riskfritt att bli vår kund!