img

Så här lyckas du

Den bästa träningen är den som blir av. Därför är första steget att ta reda på vilken träning som passar dig bäst. Och skräms inte bort av alla ”konstiga” namn som en träningsform kan ha. Vi hjälper dig att på ett enkelt sätt förklara vad allt innebär.

 

 

Vårt gym har ett stort utbud - enklast kan man dela upp det i att träna individuellt eller i grupp. I gymmet tränar man individuellt i styrketräningsmaskiner, konditionsenheter, med fria vikter, funktionellt och även för att förbättra din rörlighet. Antal övningar är oändligt och vad som är bäst för dig måste analyseras - det är där vår kompetens kommer in.

 

Gruppträning

Vi är på gång att även utveckla vår gruppträning. Här kommer du att hitta en mängd olika träningsformer. Varje pass har sitt speciella fokusområde, intensitet, tidsåtgång och koordinationsutmaning.

 

Du kommer att bli överraskad - där finns en massa pass som kommer att ge dig ett leende på läpparna och en känsla av att ”oj då, jag kan mycket mer än jag tror”. Som kund hos oss är det vår uppgift att ge dig den vägledning du behöver.

 

Här följer tre viktiga punkter som krävs för att lyckas:

 

 1. Även de bästa behöver hjälp för att lyckas.

  Och var absolut inte rädd för att be om hjälp.

   

 2. Vad är ditt mål?

  Självklart är det viktigt att sätta lämpliga och realistiska mål. 

   

 3. Planera och se till att träningen blir av.

  Inge resultat kommer av sig själv - du måste investera den tid som krävs.

 

När du vet vilken typ av träning som passar bäst, har satt realistiska mål och planerat in din träning som en naturlig del i allt som ska hända under en vecka - då finns verkligen grunden för ett riktigt lyckat resultat.

 

Allt detta kan våra experter hjälpa till med.