Monica Glebenholt, Platschef


Det är med en massa energi jag nu ser fram emot att mot Kompletts kunder - kunna dela med mig av mina över 20 års erfarenhet inom träning och hälsa.

För mig handlar träning om så mycket mer än att ”gå på gym”. Träning är ett livsval. Kanske det viktigaste valet som vi kan göra i vårt liv.  Vår kropp är skapt för att röra på sig och dessutom är det fantastiskt roligt att på gymmet träffa andra och ge varandra en energikick.

 

Mitt första engagemang i träningsbranschen kom vid 19 års ålder då jag i USA agerade som ”aerobicinstruktör". Innan dess hade jag redan testat att ta mig an utmaningen som barngympaledare. Självklart har jag förkovrat mig inom många områden - allt från spinning, indoorwalking och styrketräning. Men också Kettlebell träning, Zumba och vattenträning. 

 

I min karriär har jag även fått möjligheten att själv utbilda andra instruktörer samt föreläst vid ett flertal tillfällen inom träning och hälsa. 

 

Inget är roligare än att peppa och inspirera individer till ett större hälsofokus - detta är verkligen något jag brinner för. Vi på Komplett är där för att hjälpa dig göra ditt livs val - välj din hälsa.

 

Utbildning

asASD

Specialitet